KÁVÉVAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Mennyire friss Warrior Coffee tasakban a kávé?

A frissesség az egyik legfontossabb tényező a kávé tekintetében. Ezért a Warrior Coffee nem raktárra ‘gyártják’, hanem saját pörkölő üzemben készül, olyan ütemezéssel, ahogy azt a vevői igények és a rendelések diktálják, így a lehető legfrissebb kávé kerül a tasakokba. Az általad vásárolt ketokávé átlagosan 4-21 nappal (a szállítás időtartamától függően) azelőtt lettek pörkölve és csomagolva, mielőtt a bögrédben landolt volna.

Rendelkezik a Warrior Coffee organikus minősítéssel?

Igen, természetesen, a termékek megalkotásánál nagyon fontos szerepett játszottak az organikus összetevők. ITT

Mi az a Warrior Coffee?

A Warrior Coffee a világ első és egyetlen teljesen organikus összetevőket tartalmazó, tasakos, instant vajas és kókuszolajos keto kávéja. Minden tasak fűvel táplált tehenek tejébőlkészült ghít, közepes szénláncolatú tiszta kókusz olajat és magas minőségű organikus saját pörkölésű kávét tatrtalmaz.

Hogy készítsem el a Warrior Coffe-mat?

Csak préseld ki a tasak tartalmát (minden tasak 15g) egy blenderbe vagy egy mixergépbe. Adj hozzá 1.5-2 dl forró vizet és nagy fordulaton turmixold össze alaposan, hogy a zsiradék egyenletesen szétterüljön és egy habos, kellemesen krémes italt kapj. Ennyi!

Mi az egészségre gyakorolt jótékony hatása a Warrior Coffee-nak?

A kíváló minőségű kávénak rengeteg jótékony hatásáról több tanulmány is megejelent már, többek között befolyással van a cukorbetegségre, az Alzheimer-kórra, viselkedészavarokra vagy akár a rákos sejetek kialakulására.

A magas mínőségű Warrior Coffee robbanás szerűen emeli meg az enegia szintet és az agyi aktítást. A rossz minőságű, mikotoxinokkal teli kávé pont az ellenkező hatással van. A koffein hirtelen hatása megszűnésével egy idő után, belassulsz, mintha köd szállna a gondolataidra, esetleg a gyomrodban sem érzed, hogy minden rendben lenne vagy egyszerűen csak szennyezed a szervezeted nem kyvánatos toxinokkal.

Büszkék vagyunk a Warrior Coffee minőségére. Megkóstolhatod és az első bögre után érehzeted a különbséget a teljesítményedben.

Ez ugyanaz, mit a BULLETPROOF® kávé?

Nem, ez nem a Bulletproof® Coffee, azaz nem a Dave Asprey által megalkotott ‘golyóálló’ kávé. A Warrior Coffee® 100% szabadalmi olatlom alatt álló termékcsalád, technológia, márka.

Milyen anyagokat használnak a Warrior Coffee tasak gyártásához?

A Warrior Coffee Original és a Warrior Coffee Vanilla tasakjai mind biztonságos élelmiszeri minősítéssel elléátott PS/PE műanyagokból készülnek. Használat után el tudod helyezni bármely műanyagokat gyűjtő konténerben. NEM használunk alumíniumot vagy fém alapanyagokat. A gyűjtő doboz újrahasznosítható, mint a legtöbb papírdoboz.

VÁSÁRLÁS